Morgen in huis!
Als je voor 21:30 bestelt
Ook avondbezorging
Kies je eigen bezorgmoment
30 jaar ervaring
70000+ klanten gingen je voor
Gratis verzending
Vanaf € 49,50

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Bij Haarwereld.nl vinden we het belangrijk dat jij als klant zelf kan bepalen hoe jij je favoriete producten afrekent. En daarom hebben wij speciaal voor jou 6 betaalmogelijkheden!
Bij ons kun je kiezen uit betaling via iDeal, Mastercard en VISA creditcard, overboeking/overschrijving per bank, AfterPay, PayPal en Bancontact/Mister Cash.

BetaalmogelijkhedeniDEAL

Wanneer je gebruik maakt van internetbankieren dan kun je zeer gemakkelijk betalen met iDEAL, de gemakkelijkste en meest velige betaalmethode voor online betalingen.
Je betaalt via de bekende internetbankieren interface van je eigen bank. Betalen via iDEAL is ook veruit de snelste manier om de betaling van je bestelling te doen.
iDEAL wordt ondersteund door volgende banken: ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.

Creditcard: Mastercard & VISA

Je kunt bij ons betalen met je creditcard: de Visa of Mastercard. Hoe dat in z'n werk gaat?

> Plaats de bestelling en kies voor betaling middels creditcard.
>
Bij betaling vul je het creditcardnummer, de vervaldatum en CID/CVC code in. Deze code wordt gebruikt ter verificatie en staat meestal aan de achterzijde van de creditcard.
> De gegevens worden naar de creditcardmaatschappij verstuurd.
> Wanneer de transactie is geautoriseerd ontvang je hierover bericht.

> In veel gevallen wordt het bedrag aan het einde van de maand van de rekening afgeschreven (raadpleeg voor meer informatie je creditcardmaatschappij)

Overboeking per bank

Je kunt ervoor kiezen om het totaalbedrag via een overschrijving over te maken. Je dient dan zelfstandig de betaling te voldoen via internetbankieren of via een schriftelijke overschrijving.
Wanneer je voor deze betaalmethode kiest, dan krijg je alle betaalgegevens per e-mail aangeleverd. Het is belangrijk om het referentienummer te vermelden bij de overboeking.
Indien je dit niet doet zal ons systeem je betaling niet koppelen aan je order, en kan je bestelling onnodig vertraging oplopen.
Wij willen je er op wijzen dat betalen via een overboeking meer tijd in beslag neemt dan een betaling via iDEAL. De extra verwerkingstijd is 1-2 werkdagen.

Klarna - Veilig achteraf betalen

Klarna voert voor Haarwereld.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van Klarna via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen.
Je kunt bij Haarwereld.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 250,- als je voor de eerste keer betaalt via Klarna.

Ter goedkeuring van jouw verzoek om te betalen met Klarna voert Klarna een gegevenscontrole uit. Klarna hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement.
Mocht jouw verzoek tot betaling onverhoopt niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen via een andere betaalmethode.
Je kunt bij vragen altijd contact met Klarna opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij jou naar het consumentendeel van de Klarna website.

Wij rekenen € 0,50 per transactie als je gebruik maakt van Achteraf betalen.

PayPal

PayPal is een online betaalservice waarmee je online kan betalen. Je kan betalen vanaf je bank of giro, creditcard, of via het saldo van je PayPalrekening.

Bancontact/Mister Cash (België)

Met Bancontact/Mister Cash kunt je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankoop bij ons afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving.
Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash. Betalen met Bancontact/Mister Cash is heel eenvoudig en snel.
Je aankopen zijn in een paar seconden betaald.

Alle betalingen gebeuren binnen een beveiligde betaalomgeving. Ben je nog niet bekend met Haarwereld.nl? Kies er dan gerust voor om achteraf te betalen!